Predavač

Sandra Prvulović

Diplomirala na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu (Diplomirani specijalni pedagog), a master studije završava na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu u oblasti menadžmenta ljudskih resursa.

 

Konsultant je u oblasti organizacionog razvoja i ljudskih resursa. Ima bogato iskustvo u kreiranju i izvođenju trening programa za menadžment kompanija u oblasti organizacionog razvoja ljudskih resursa, sa više od 500 održanih trening dana. Poslednjih godina njen fokus je menadžment ljudskih resursa u IT industriji sa posebnim naglaskom na regrutaciju i retenciju kadrova. Radi kao direktor, konsultant i trener u oblasti ljudskih resursa i ličnog razvoja, a stručnost je stekla kroz usavršavanje potencijala i sistema ljudskih resursa u preko
50 različitih stranih i nacionalnih kompanija (Microsoft, IGT, Mera, Zuelhke, Frame, Erste Bank, Infostud, Mercedes-Benz, National Bank of Serbia, Knjaz Miloš, Frikom, Idea, Dijamant, Piraeus Bank, Societe Generale Bank, Holcim, Ball Packaging Europe, Credit Agricole Group,…). Autor je knjige „Robinzon u postkapitalističkoj eri“.